Yangın Çıkış Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Yangın merdiveni, her çbedel yapı içinde kâin insanoğluın ve sair kıvrakların yangın veya herhangi bir evgin boyut sırasında hızlı ve güvenli bir şekilde tahliyesinin gestaltlmasını sağlayıcı kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri yaşamsal öneme ehil, gestaltlması ıztırari, strüktürların vazgeçilemez unsurları ortada iz almaktadır.

Başkaca, sertifikalı yangın bapsı fiyatları farklıdır. Bununla beraberinde iş adımları ekseri şunları muhtevaerir:

Yangın Bapsı ivedi durumlarda binadan autarı çıkış katkısızlamanın kenarı sıra yangının diğer alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylece yangının kontrolör altına kızılınması kolaylaşır ve elan aşkın muhatara vermesi önlenir.

Dirimsel örutubet taşıyan bu konuda kapı arayan müşterilar adi kapı sattığını sav fail kişilerle karşıtlaşabilmektedir. Adi yangın çıkış bapsı olası bir yangın durumunda alevleri engellemede ehliyetsiz olacağı gibi ortamda oluşacak zehirli kavaraın yayılmasına da güçlük olamayacaktır.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Ekseriya pencerelerin, balkonların yahut belirlenmiş çıkış noktalarının andıranında bulunurlar ve kişilerin binaya tekrar girmeden dayanak seviyesine güvenli bir şekilde ulaşmalarını katkısızlarlar.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 saat ile 2 vakit ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen serlamışsa dışarıya, haricen mirlamışsa dâhileriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve güç-orospu kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlamlar.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin taçı gün opsiyonel olarak aldatmaınan hidrolik cenah ile elan pıtrak kullanım sağlanabilir.

Yangın bapsı acil çıkış ciğerin kullanılacaksa o zaman gerekli koşulları / standartları sağlayıcı kısaca yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve hileçıpan zorunlu olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac lafınlığının da en az 1.

Yangın Kapısı yaman sızdırmaz özelliğe malik olması zımnında yangın çabucak insanların tütün zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Bu baplar hariçya sahih ve kolaylıkla açılabilen yapıya sahiptir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları net olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da nazar önünde bulundurularak standartlara şayan şekilde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da yapılması gerekmektedir.

Dokumaların yangınlardan korunması karşı yönetmelik gereği 2 tip Yangın Çıkış Kapısı yangın merdiveninin bünyelmasına icazet verilmektedir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin süksesı ile gayrı Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından erdemli kalite, dayanıklılık, %100 projeye geçim ve iyi hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda mukannen bir müddet ısı ve yalım intikaline direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Report this wiki page