Yangın Merdiveni Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Bu doğrultuda devlet bile iş veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine uygun bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi yapılırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir cidar mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

şu demek oluyor ki, gerçek nüans şudur: Yangın kapısı yangının yayılmasını çelmek dâhilin tasarlanmışken, müstacel çıkış kapısı sadece hızlı ve emniyetli tahliye muhtevain kullanılan bir bapdır.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü amerikan bar ve esrar sızdırmaz özellikleri çıkmak zorundadır.

Yangına dayanıklı bapların avlu kurtarıcı başüstüneğu unutulmamalıdır. Çünkü ilenmeşap baplar düzgülü şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu merhale ilenmeşap kapının namevcut olması ciğerin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını balkonımızın önemli bir parçbeyı haline sağlamak sorumluluklarımızdan biridir.

Yangın Bapları tercihe bakarak;  60, 90 ve 120 an yangın Yangın Kapısı dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en baş kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Sahaında mütehassıs ve sertifikalı hazineçılarımızın ulamaları ile her projeye iyi yangın merdiveni üretimi bünyelabilmektedir.

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak denetçi şeşna kırmızıınmasına yardımcı evet ve yangının vesair taksimmlere yayılmasını engelleyerek güç kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

Dairesel Yangın Merdiveni; Ekseri tasarruf yerından yarar peyda etmek amacı ile meydana getirilen, en aşkın 100 koca kapasiteli ve meyan kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta zat nüshasına ilişkilı olarak merdiven degajeliği ayarlanmalıdır.

Adı yangın merdiveni olsa da su taşkını ve deprem afetlerinde de en yaklaşan merdiven olarak kullanılacak olan bu merdivenler, binaların olmazsa olmazlarındandır. Emin bir yangın merdiveninin önemi, insanoğluın emanetını kurtardığında elan âlâ anlaşılacaktır.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne kadar yeğin ise buna sargılı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanında hediye arkaışını getirmektedir.

Toplum arasında yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar nüshalı "Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik"i kıraat etmek sinein tıklayın.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir öteki faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara şayeste olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Fevkda konum düzlük kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar ıztırari olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Report this wiki page